• Carbonella Suits Weddings

  • Een trouwkostuum voor een huwelijk in stijl

    Zet je huwelijk stijlvol in met een trouwkostuum van Carbonella Suits. Kies uit honderden stoffen en afwerkingen en stel zelf jouw ideale trouwkostuum samen.

  • Stel nu je trouwkostuum samen in 3D

    Zelf je trouwkostuum samenstellen? Dat kan nu ook via onze revolutionaire 3D-applicatie. Laat jezelf van kop tot teen opmeten, personaliseer je kostuum tot in de kleinste details en bekijk het resultaat in 3D!

Maak nu een afspraak met Carbonella Suits

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Bij Carbonella Suits vind je als toekomstige bruidegom het perfecte trouwkostuum op maat. Maak een vrijblijvende afspraak en laat je opmeten door onze costumiers. Dat kan wanneer het jou best past, 7 dagen op 7. Je ontvangt nadien ook een gratis login voor onze online 3D-applicatie.

Maak een afspraak Jouw maatkostuum in 3D
blog_1

BETAALBARE TROUWKOSTUUMS

Carbonella Suits is gespecialiseerd in trouwkostuums voor heren. En dus weten we heel goed naar wat ze meestal op zoek zijn: een stijlvol en betaalbaar trouwkostuum dat ze liefst ook nadien nog eens kunnen aandoen. Ook op zoek naar kwalitatieve betaalbare trouwkleding voor mannen? Contacteer ons.

blog_1

MAATWERK TOT IN DE DETAILS

Wat je stijl ook is, de beste en meest voordelige trouwkleding voor mannen vind je bij Carbonella Suits. Onze grootste troef? Elk soort afwerking is mogelijk, tot in de kleinste details. Laat je verrassen door het verfijnde maatwerk en de kwaliteit van onze trouwkostuums!

blog_1

VRAGEN STAAT VRIJ

Weet je nog niet naar wat je op zoek bent? Wind je niet op, onze stijladviseurs hebben bakken ervaring en helpen jou in je zoektocht naar de ideale trouwkleding. Inspiratie nodig voor jouw kostuum als bruidegom? Neem dan zeker een kijkje op de Facebookpagina van Carbonella Suits.