• Ook jij verdient een kostuum op maat

    Een stijlvol kostuum op maat? Dat heb je verdiend. Beleef je droom en maak je keuze uit tientallen kostuummodellen, 400 stoffen, 500 afwerkingen en tientallen accessoires. Casual, zakelijk of sportief: je vindt meteen het perfecte herenkostuum dat past bij jouw persoonlijkheid.

  • Stel je maatkostuum samen in 3D!

    Je eigen maatkostuum online samenstellen? Dat kan via onze revolutionaire 3D-applicatie, een wereldprimeur in de modebranche. Laat jezelf van kop tot teen opmeten, stel je maatpak samen tot in de kleinste details en bekijk meteen het resultaat in 3D. Wedden dat je meteen verkocht bent?

Maak nu een afspraak met Carbonella Suits

Ook iets voor jou, een op maat gemaakt kostuum? Maak een afspraak in onze winkel en laat je maten opnemen door onze stijladviseurs. Dat kan steeds wanneer het jou best past, ook na de kantooruren of in het weekend. Daarna krijg je meteen gratis toegang tot onze online 3D-applicatie.

Maak een afspraak Jouw maatkostuum in 3D
blog_1

PERFECTE SNIT

Een maatpak kopen is veel meer dan enkel je maten laten opnemen. Het is een razend spannende belevenis. Net zoals jij heeft Carbonella Suits speciale aandacht voor een perfecte snit en een feilloze afwerking op maat. Jouw kostuum moet helemaal top zijn!

blog_1

ENORME KEUZE

Keuzemogelijkheden? Die heb je in overvloed. Neem ‘op maat’ gerust heel letterlijk: in ons assortiment vind je honderden premium stoffen en afwerkingen. Jij kiest, wij zorgen voor professioneel advies en maken jouw maatkostuum volgens de hoogste kwaliteitsstandaard.

blog_1

GEPERSONALISEERD

Vanaf nu vang jij de blikken op elk feestje. Een kostuum op maat, ontworpen naar jouw lichaam en persoonlijkheid, is nu ook voor jou de nieuwe standaard. Maak een afspraak in onze winkel in Gent, bezoek een van onze exclusieve evenementen of ontwerp zelf je maatpak in 3D!