• Overhemden op maat

    Een hemd op maat van Carbonella Suits springt eruit door de kwaliteit en de look. Maar ook door de kleine details. Van de snit tot de knopen of de kraag: jij beslist hoe jouw overhemd eruit zal zien. Keuze uit honderden stoffen en afwerkingen!

  • Stel je eigen hemd samen in 3D!

    Je maathemd personaliseren vanuit je luie zetel? Dat kan met onze nieuwe en revolutionaire 3D-applicatie. Laat je opmeten, stel online je hemd samen en bekijk meteen het eindresultaat in 3D.

Maak nu een afspraak met Carbonella Suits

Wil je een maatkostuum of hemd kopen? Of wil je gratis toegang tot onze online 3D-applicatie? Maak een afspraak in onze winkel en laat je opmeten door onze professionals. Dat kan steeds wanneer het jou best past, ook na de kantooruren of in het weekend.

Maak een afspraak Jouw maatkostuum in 3D
blog_1

STIJLVOL EN BETAALBAAR

Een hemd op maat is essentieel voor elke geklede man. Het straalt klasse, elegantie en zelfvertrouwen uit. Casual, sportief of chic? Bij Carbonella Suits vind je een hemd op maat voor elke feestelijke of zakelijke gelegenheid. Stijlvol, betaalbaar en van een onberispelijke kwaliteit.

blog_1

MAATWERK

Een hemd dat als gegoten zit, zou eigenlijk een evidentie moeten zijn. Gedaan met te korte of te lange mouwen, maatwerk is vanaf nu ook jouw standaard. Een hemd van Carbonella Suits wordt perfect uitgesneden naar jouw lichaam, smaak en wensen. En zo hoort het!

blog_1

ENORM ASSORTIMENT

Geen man die z’n gading niet vindt bij Carbonella Suits. Je kan er kiezen uit ruim 200 premium hemdstoffen, van satijn tot Italiaans of Egyptisch katoen. Stel nu ook je maathemd samen met onze 3D-tool en stap binnen in een nieuwe wereld!